Paradisul jucariilor pentru copii

image

   Cunoasteti semnificația cuvântului „jucarii„? Bineinteles. Va amintiti cu drag de zilele când erați copii si primeati un astfel de cadou, care va bucura. Nu puteti uita când venea Mos Crăciun sau Mos Niculae si va aducea jucăria preferată. Cei drept anii au trecut. Copilaria trece repede. Ati ajuns sa aveti familia voastră si proprii vostri copii. Un lucru minunat si o împlinire enormă. Tot ceea ce voi ati primit de-a lungul copilariei, încercați sa le oferiți si copiilor vostri. Ba chiar mai mult.

image

        Cumpararea jucariilor dă startul încă din prima lună de viata, prin care începeți a cumpara orice fel de „zdranganitoare” colorata, pentru a atrage atentia bebelusului. Întotdeauna trebuie atentie acordata la alegerea jucariei, nu e indicat sa cumpărați plusuri sau orice altceva ce contine par.

image

       În timp ce anii trec, nu va mai fi nevoie sa alegeți dumneavoastra. Copilul va fi capabil sa îsi aleagă ce ii place si ce il atrage. Il va încânta diverse modele de jucarii. La o plimbare când iesiti, nu plecati cu buzunarul gol. Vor exista cerințe din partea lui, cu siguranta. În momentul când va stii si el de Mos Crăciun si de Mos Niculae, veti fi nevoiti sa le faceti poftele, cumparandu-le ceea ce isi doresc de la „Mosu'”. Jucăriile variază în funcție de sexul copilului. Fetițele isi doresc păpusi Barbie, papusi sirene,  seturi de coafat sau de bucatarie etc. Baietilor le plac masinutele, avioanele etc. Vor fi placut surprinsi daca au si telecomanda. Orice jucarie pare mai atragatoare daca scoate sunete sau conțin o melodie. Uneori va plac si voua si sunteti atrasi de ele, dar copiilor?

image

       E greu sa le rezistati copiilor vostri. În nici un caz nu ii puteti refuza, când si voi la rândul vostru ati trăit experienta copilariei si ati vazut cât de repede a trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s